lördag 1 januari 2000

Catering - Tapas

TAPAS...

Den godaste melonen för säsongen lindad i Serrano, svartpepparströsslad och ripplad med balsamico -59r

Mozzarella & paprikatortilla – 59 kr

Grillade auberginrullar med färskost & vitlök – 59 kr

Filodegsknyten med chili och fetaost – 59

Sesamstekt lövbiff på trave – 59 kr

Smördeg med spenat, parmesan & pinjenötter – 59 kr

Grönmögelbruchetta med päron och chili – 59 kr

Små kycklingspett med jordnötssås – 59 kr

Små rosmarin och timjansstekta fläskfiléspett - 35 kr

Tunnbrödrullar med kyckling och röd curry -59 kr

Tunnbrödrullar med räkor och röd curry -59kr

Serranorullar med medelhavsaioli och aprikos – 59 kr

Timjansstekt fläskfilé på lantbröd med aioli – 59kr

Toast med brie, nyponmarmelad & mandel – 59 kr

Toast med chevre, honung och pinjenötter – 59 kr

Utvalda oliver – 40kr

Smördegspuffar med västerbotten och kummin – 40 kr

Fajitasnittar med mozzarella och ruccola – 40kr kr

Salamichips – 40 kr

Pancettalindade dadlar, fikon eller plommon - 40 kr

Vitlöksbruchetta – 40 kr

Parmesansnurror med vallmo – 40 kr


DU KAN ÄVEN BESTÄLLA tapastallrik på Malins vis… 280 kr
Du får då en tallrik med utvalda tapas, charkuterier & delikatesser som jag väljer ut efter säsong, smak och inspiration…

DU kan även få det som BUFFÉ för 320kr

FALL FÖR FRESTELSEN innan den försvinner…

0 kommentarer: