lördag 1 januari 2000

Catering - Festmeny

FESTMENY...


FÖRRÄTTER…


Läckert hjärta av finaste smördeg, serverat med skaldjursröra och bakade cocktailtomater. 120 kr

Räkbakelse på Malins vis. 140 kr

Gratinerad getosttoast med nyponmarmelad och mandel. Serveras på bädd av ruccola och krispigt parmachips. 130 kr

Färsk grön sparris med bresaola och rostade hasselnötter samt citron och parmesancremé. 130 kr

Melonsymfoni med chili och havssalt. Serveras med fetaostcremé, fikon och Serrano. Balsamicorippel och drivor av svartpeppar. 130 kr


VARMRÄTTER…

Pancettalindad oxfilé med vitlökscremé och rödvinsreduktion. Serveras med honung och persiljeslungad potatis. Fikonmarmelad och chilislängda sockerärter. 325 kr

Mozzarellaöverbakt fläskfilé med chili och paprika sås. Serveras med tapenade, färska fikon och potatisgratäng med ljuvliga, italienska ostar. 275kr

Citronmarinerad majskycklingfilé med gremolata och parmesancremé. Serveras med balsamvinägerreduktion och vitvin/röbetsrisotto samt baconlindad tomat. 235 kr

Jag erkänner: Fisk är inte min favorit! Vill ni ha fisk till varmrätt? Jag har samarbete med en duktig fiskhandlare som fixar fisken… Man ska göra det man är bäst på…


DESSERT…

PASSIONERAD PANACOTTA…
Med vit choklad, passion och lime. Serveras med liten hasselnötsbiscotti, björnbär och sidensockerpärlor. 115 kr

GINO…
Säsongens allra godaste frukt och bär. Vit chokladgratinerade och serverade med mandelsemifreddo. 115 kr

Mmm…
Mangosorbet med chilimarinerad mango och rostad kokos. Serveras med hallonshot och krossade lakritssmulor. 115 kr

Två sorters tryffel. 69 kr


Fall för frestelsen…

För er som vill ha en lite enklare trerättersmeny…
Kolla in det här:

Liten toast med brie och plommonmarmelad
Pepparstekt kycklingfilé med vitlökscremé och persiljeslungad småpotatis
Hallon och vitchoklad panacotta.

260kr för hela menyn.

0 kommentarer: