torsdag 10 december 2009
GREMOLATA
Gremolata är ett underbart "strössel" till mat, som passar till nästan allting. Jag tycker det är godast på fläsk-kött förståss... Du river skalet av en, eller två citroner. Beroende på hur mycket du behöver. Jag gör alltid mycket! Det är så himla fräscht och gott! Ekologiska, giftfria citroner ska det vara! Passa så att inte det vita kommer med av citronskalet, det kan vara lite beskt. Finhacka persilja, en bunt, sådär, ungefär. Riv vitlök eller pressa om du nu älskar att rengöra vitlökspressen. (Tusen gånger lättare att rengöra ett rivjärn än en vitlökspress... Tänk på det!) Blanda nu ihop alltihop och du har har världens läckraste mat-strössel. På bilden ser ni FLÄSKYTTERFILÉ med VITLÖKSCREMÉ och GREMOLATA... Lovely! Ha en kul dag, alla!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar