Festmeny

FÖRRÄTTER:


Läckert hjärta av finaste smördeg, serverat med skaldjursröra och bakade cocktailtomater. 140 kr
Räkbakelse på Malins vis. 140 kr
Gratinerad getosttoast med nyponmarmelad och mandel. Serveras på bädd av ruccola och krispigt parmachips. 130 kr
Färsk grön sparris med bresaola och rostade hasselnötter samt citron och parmesancremé. 130 kr
Melonsymfoni med chili och havssalt. Serveras med fetaostcremé, fikon och Serrano. Balsamicorippel och drivor av svartpeppar. 130 kr




VARMRÄTTER:


Pancettaströsslad oxfilé med vitlökscremé och rödvinsreduktion. Serveras med honung och persiljeslungad potatis. Fikonmarmelad och chilislängda sockerärter. 325 kr
Mozzarellaöverbakt fläskfilé med chili och paprika sås. Serveras med tapenade, färska fikon och potatisgratäng med ljuvliga, italienska ostar. 275 kr
Citronmarinerad majskycklingfilé med gremolata och parmesancremé. Serveras med balsamvinägerreduktion och vitvin/röbetsrisotto samt baconlindad tomat. 225 kr


Jag erkänner: Fisk är inte min favorit! Vill ni ha fisk till varmrätt? Jag har samarbete med en duktig fiskhandlare som fixar fisken. Man ska göra det man är bäst på…




DESSERT:


Passionerad pannacotta med vit choklad, passion och lime. Serveras med liten hasselnötsbiscotti, björnbär och sidensockerpärlor. 110 kr
Gino men säsongens allra godaste 110 kr
Mangosorbet med chilimarinerad mango och rostad kokos. Serveras med hallonshot och krossade lakritssmulor. 110 kr
Två sorters tryffel. 69 kr




För er som vill ha en lite enklare trerättersmeny…


Liten toast med brie och säsongens goda marmelad och mandel.


Pepparstekt kycklingfilé med vitlökscremé och persiljeslungad småpotatis.


Hallon och vitchoklad pannacotta.


290 kr för hela menyn.